"> طرز تهیه مرغ عسلی | مجله اینترنتی ربسونا

طرز تهیه مرغ عسلی

طرز تهیه مرغ عسلی

مواد لازم: 

سینه مرغ ۱ عدد (۴۰۰ گرم)

پوست لیمو ترش رنده شده ۲ عددپیازچه ۱۵۰ گرم

روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری

کنجد ۱ قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری

سس سویا ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه یه میزان دلخواه

عسل ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

با چاقو برشهایی بروی سطح سینه مرغ بدون استخوان بصورت اریب ایجاد می نماییم، بهتر است برشها خیلی عمیق نباشد تا عمق سینه مرغ را بشکافد
درون کاسه ای عسل، سس سویا، آب لیمو ترش ، پوست لیمو ترش رنده شده و نمک و فلفل را مخلوط نمایید و خوب بهم بزنید.
نصف سس لیموی آماده شده را بروی سطح مرغ بمالید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه سس به خورد مرغ برود. گریل را روی درجه متوسط قرار دهید و سینه مرغ را روی سطح صفحه گریل بگذارید بهتر است زیر شبکه گریل یک سینی فر قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید تا آب حاصل از پختن مرغ فر را کثیف نکند و بمدت ۲۰ دقیقه آنرا بپزید.
سینه مرغ را بیرون آورده بقیه سس لیمو و عسل را روی سطح آن بمالید و دوباره در گریل حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و دانه های کنجد (مایع و روغن زیتون ) را به آن افزوده و نودل های آماده شده را بمدت ۳ دقیقه تفت داده و پیازچه ریز خرد شده را نیز افزوده و آن را بهمراه مرغهای آماده شده سرو نمایید.

مطلب پیشنهادی
گرجستان
۰/۵ (۰ Reviews)